pátek 19. července 2013

Konečně jsem se vyspala :D

Ve středu jsme byly znovu u doktorky, protože se mi špatně dýchalo. Všechno bylo v pořádku, na rentgenu nic nebylo. Pak jsme dostaly recept na ty opiátové prášky (Paladone).
Po doktorce, jsme šli k Dr. Popprerovi (který mi předepsal rehabilitace), řekly jsme mu problém jaký se zády mám. Pročetl si zprávy od doktorky a pak mě ošmatal a zeptal se, kde mě to bolí. Ve zprávě se dočetl, (teďka nevím jak to napsat aby jste to pochopili) že mám srostlou bránici s pleurou (poplicnicí), takže tu bránici mám vtaženou a nepracuje tak jak má, protože vlastně pracuje jako píst, moje ne. Takže dýchám pouze horší polovinou plic, vůbec se mi nerozpíná část, dole u žeber. Z toho pan doktor usoudil, že proto mě bolí ta záda, právě kvůli té bránici a, že se mi to nerozpíná, bolí mě totiž dolejšek žeber, a na zádech v té samé úrovni. Také mě bolelo, když mi šáhnul pod žebra. Samozřejmě ale nevyloučil ani to, co si myslí doktorka (že by něco mohlo bejt v kostech), to by prý mohla bejt druhá varianta. Ale rozhodně to jeho vysvětlený  bylo pravděpodobnější a hrozně nám to zvedlo náladu.
Ale na druhou stranu vůbec neví co s tím má dělat, že to je problém. Říkal, že časem by to mohlo trochu povolit, ale že dýchat jako normálně zdravý člověk už nikdy nebudu. Zatim mi předepsal jen výřivky, takže si budu užívat pohodičku ve vodičce.

K těm práškům, předevčírem jsem si ho poprvý dala, na noc, a... VYSPALA JSEM SE, po dlouhý době :) akorát jsem se v okolo 5h produbila, že si dojdu na WC, a bylo mi totálně blbě (ale to není z toho prášku). Včera jsem si to taktéž dala (a bylo mi zase blbě, když jsem se probudila na wc) a taky jsem se vyspala, takže zabírá a je to super. Baklofen (kterej jsem brala předtím) beru jen před den.

A teďka k tomu jak mi bylo blbě. Mám další alterntivní léčbu, která se jmenuje MMS, přemejšlim jestli o tom mám udělat článek, co to je vlastně je a jak to působí. Ale tak asi jo... tak to bude příští článek.

http://stream1.gifyo.com/pictures/65/large/50c640561cec25ac074aa20622304102-743404110.gif

FB stránka, přidejte se: Amputee Life - LDK
ASK ME - http://ask.fm/DianaKlibaniova


středa 17. července 2013

Pokračování...

15.7.2013
Před hodinou jsem si vzala prášek proti bolesti, tak zase můžu v klidu psát.
Bolesti zad pořád jsou, ale mění se. Někdy to bolí na lopatce, někdy po celých zádech a jindy po celé pravé straně. Teďka mě to bolí na pravém boku. To je už unavující a nebaví mě to.
Poslední dvě noci jsem nemohla vůbec spát, takže mi babča s mamkou dělaly horké obklady. Až zejtra jdeme za doktorkou, takže ještě jednu noc si prožiju. Poté uvidíme, co dalšího mi doktorka předepíše, něco silnějšího.

17.7.2013
Včera jsme byli u doktorky, předepsala mi Aulin a nějaký prášky (náplasti jsou prý návykové a ty mi zatím ještě nechce dávat), které jsou podobné těm mini opiátům :D. Včera jsem je ještě neměla, protože je v lékárně nemělo, takže si du pro ně dnes. Dnešní noc byla taky s obkladama, ale díky aulinu, mě bolely míň, stejně jsem se nevyspala -_-

Napadl mě dost super článek, který napíšu, ale nějakou dobu to bude trvat. Budou v něm napsané klady, zápory a vtipné "okamžiky" s jednou nohou. Budu si to vždycky někam psát abych to nezapomněla, zatím mám napsané jenom 3 věci :D, budu toho potřebovat víc, aby z toho byl článek, takže tady nejspíš bude asi až za 2týdny.

A věřte tomu nebo ne, ale takhle jsem vypadala, když mi vypadaly vlasy, obočí a řasy

Vlasy pryč, řasy pryč a skoro obočí pryč, bílá pleška (jen zezačátku, pak se mi to sjednotilo :D)

 Tady ještě řasy a obočí mám

Založila jsem si FB stránku, tak se kdyžtak přidejte: Amputee Life - LDK
ASK ME - http://ask.fm/DianaKlibaniova