čtvrtek 11. července 2013

De to z kopce

Možná si někteří pamatujete, jak jsem psala, že mě dost bolí záda (asi) z rehabilitace. Protože ta chůze je dost velká zátěž pro záda, kord ještě když má někdo skoliosu. Taky jsem psala, že kvůli tomu půjdu na scintigrafii (takovej rentgen kostí). Tak jsem tam byla, a nic tam nebylo, jenom nějaký malý ložiško u kostrče, křížová kost, ale to nevěděj co to je.
Ještě před scintigtafií, nám doktorka řekla, že si myslí, že by to mohli bejt další metastázy, ale když na scintigr. nic nebylo, tak jsem to zavrhla. Bohužel bolesti zad nepřestávaly. Brala jsem (a beru) ibalgin, pravidelně, 3x denně. Bolesti se zvyšovaly a dostala jsem další prášky, baclofen, také beru pravidelně, 3x denně. V noci kvůli tomu také ani moc nespím, a poslední 4 dny jsem vstávala už v 5h, protože se prostě spát nedá. Po tomhle to vypadá, že tam MOŽNÁ nějaké ty metastázy budou, protože se ty záda prostě vůbec nezlepšujou, pořád se to zhoršuje. Ale taky by to mohla bejt něco se svalama, nějaký dost velký přetížení. Bohužel mám i jiné problémy. Díky těm práškům mě bolí hlava, břicho, točí se mi i někdy hlava. Prostě vedlejší účinky prášků.
Doktorka nám také nabídla (když nebudou bolesti ustupovat) nějaké náplasti, které už hraničí s opiáty.

Založila jsem si FB stránku, tak se kdyžtak přidejte: Amputee Life - LDK
ASK ME - http://ask.fm/DianaKlibaniova

neděle 7. července 2013

Přívěšky - moje výroba

Tímto článkem bych chtěla zviditelnit a nabídnout vám výrobky, které tvořím :)
Budu ráda, když někoho zaujmou a koupíte si je.

Jedná se o přívěšky s obrázky, které jsou zalité křišťálovou pryskyřicí. Buď si můžete koupit něco z mé nabídky, anebo mi zašlete vlastní obrázek.
KONTAKTOVAT MĚ MŮŽETE NA: dyki.kl@seznam.cz nebo na facebooku (odkaz v pravém menu)

Malá ukázka, více na votočvohoz nebo na tronicshopu